» » Niğde Belediyespor 6 Futbolcu İle Yollarını Ayırıyor

Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, ligin ilk yarısını tamamlayan Niğde Belediyespor ’un çalışmalarını değerlendirirken devre arasında yapılacak olan transferler hakkında açıklamalarda bulundu.
Takımda 6 sporcu ile yollarını ayıracaklarını belirten Başkan Yerlikaya, basında kaleci Cihan Şentürk’ün Trabzonspor’a transferinin asılsız haber olduğunu söyledi.
Niğde Belediyespor başkanı Yakup Yerlikaya; “ Kötü başladığımız sezonu iyi tamamladık. Eser Kardeşler’le başladığımız ilk 7 haftada kaybettiğimiz puanları, takımımızın başına getirdiğimiz teknik direktör Fethi hocamızla kaybettiğimiz puanları telafi ettik. İlk devre sonunda kendi açımızdan takımımızı iyi bir yere getirdiğimizi düşünüyoruz. Devre arasında yapacağımız transferlerle hedefimizdeki şampiyonluğu yakalamayı hedefliyoruz” dedi.
İkinci devre arasında 4 transfer yapacaklarını belirten Yerlikaya; “ şuanda takımızda bulunan 6 futbolcumuza yollarımızı ayıracağımız kendilerini takım bulmalarını bildirdik. Bunların yerine 4 transfer ve birde sakat futbolcumuzu Aykut’a ikinci devre yeşil sahalara döneceği için 5 transfer yapmış olacağız. Göndereceğimiz futbolcular Oğuzkan, Emre, Üçüncü Kalecimiz Cihan, Yasin, Mahmut ve Ali Sevimli futbolcularımızla yollarımızı ayıracağımızı kendilerine bildirdik. Niğde Belediyespor kulübü olarak ikinci devrede şampiyonluk için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şuanda 10 futbolcu ile konuşmalarımız devam ediyor. Bu 10 futbolcunun içerisinde takımımıza uygun 4 futbolcuyu transfer edip takımımıza kazandıracağız. Yönetim olarak ince eleyip sık dokuyup takımıza en uygun futbolcuyu alacağız. Transferleri takımızın eksik bölgelerine göre transfer yapacağız. Takımızı içerisinde en büyük sorunumuz olan ve takımızın eksiklerinden bir tanesi olan santrafor, sağ ön, sol ön ve stoper olmak üzere dört futbolcu alacağız. İlk devrede sakatlanan Aykut ikinci devrede takımıza katılıyor. İkinci devrede özlediğimiz şampiyonluğa sezon sonunda ulaşmaya çalışacağız” diye konuştu.
Başkan Yerlikaya Niğde Belediyespor’un birinci kalecisi olan Cihan Şentürk’ün Trabzonspor’a transferiyle ilgili yaptığı açıklamalarda; “ Trabzonspor’dan İstanbul spor için hocamızın da Trabzonlu olmasından dolayı hocamızın arkadaşları Niğde Belediyespor’u izlemek için İstanbulspor maçına geldiler. Bunu gören bazıları Trabzonspor yöneticilerinden Niğde Belediye sporun kalecisi Cihan’ı izlemeye gelmişler denildi. Kalecimiz Cihan’ın Trabzonspor ile herhangi bir görüşmesi olmadı. Trabzon spor yöneticileriyle takımlarında oynayan bir futbolcuyla ilgili bir görüşmemiz olmuştu. Kalecimiz Cihan ile ilgili bize herhangi bir talepte bulunan olmadı” şeklinde konuştu.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply