» » Niğde Milletvekili kimler olacak ?

Niğde'de Milletvekili seçimlerinin yaklaşmasından dolayı adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Niğde'de seçim hazırlıkları şimdiden başladı .Seçime 5 ay olmasına rağmen seçim hazırlıkları başladı aday adayları yarışa hızlı girdiler.

Peki Niğde'de yeni Milletvekili tablosu nasıl olaşacak Ak Parti'nin şuanda 2 Milletvekili olmasına rağmen Niğde Ak Parti il teşkilatının içerisindeki anlaşmazlıktan sonra vekil sayısını düşmesi bekleniyor.Merkez İlçe başkanı seçimlerine gidilecekken Ayhan Çalkan'ın aday olmasından dolayı krize giren Niğde Ak Parti il teşkilatı hala kendini toplaya bilmiş değildir.Yeni çıkacak adaylar arasındada yeni eski çatışması çıkacağı şimdiden konuşulmaya başladı.

Niğde Milliyetçi Hareket Partisi seçimleri hızlı bir şekilde bitirmeye çalışırken yavaş yavaş ise adayların belli olması bekleniyor. Şuan için aday adayı olarak Servet Yüksel,Dr.Murat Işıklı aday adayı olarak gözüküyor Niğde'de Mhp tekrardan vekil çıkartabilecek mi ?

Cumhuriyetçi Halk Partsini Niğde teşkilatı ise suskun bir şekilde ilerlerken parti içinden ise 1 aday olarak tekrardan şuan vekil olan Doğan Şafağın aday çıkması bekleniyor seçim çalışmalarına bilbord reklamları ile başlayan Şafak seçime hızlı hazırlanacağı görülüyor.

Peki Sizin Adayınız Kim yada Kimler ön plana çıkıyor haberin altına yorum atarak düşüncelerinizi belirte bilirsiniz.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply