» » Girişimcilik Kursu Mülakatı Yapıldı

Niğde Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği (NESOB) Ile İŞKUR Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik kursunun seçmelerine 300 kisi başvurdu. A.Ş.
NESOB Murat Zeren Hizmet Eğitim Binası'nda NESOB Baskani Erdoğan Aykın başkanlığında oluşan Bir'in komisyonla tip etapta 50 kisi Seçildi. A.Ş.
NESOB Baskani Erdoğan Aykın, Girişimcilik . kursu Niğde Ekonomisi Click hayati importance taşıdığını söyledi Gelişen ettik Büyüyen
. "İlimize milletimize ziyaretinde Bu kurslarda, teknik bünyesindeki donanıma sahipler, Bilinçli adımlarla Kendini ispatlayan bireyler yetişecek umarim ziyaretinde Faydalı olacaktır" dedi: Girişimcilik kurslar Girişimci Gençler Click Yeni Bir ​​Fırsat oldugunu belirten Aykın
Kurs sonucunda basarili projesini KOSGEB'e Sünen girişimcilerin tip etap 30 bin Tl ta. ış Ekipman ve Destegi olarak Hibe Kredi kullanabileceğini Daha later imkb işini geliştirebilmek 70 bin Click Tl ye kadar Yüzde 0 Faizli Kosgeb Kredisinden faydalanabileceğini değinen Aykın, antivirus açılacak Olan Girişimcilik kursu 25 Kişilik Sınıflar olarak yapılacağını belirtti. A.Ş.
Seçmelerde aklında Eklendi güzel ziyaretinde Verimli Projesi Olan 50 kursiyeri seçeceklerini İFADESİYLE Eden Aykın, seçilen kursiyerlere 10 Gün boyunca Girişimcilik Eğitimi verileceğini Sözlerine ekledi.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply