» » Niğde, Daha İyi Konuma Gelmeli

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Yürütme Kurulu, STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Yürütme Kurulu, STK ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. MÜSİAD Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, Yürütme Kurulu Üyeleri, İsmail Karanfil,  Yakup Öztürk, Can Demiryel ve Mücahit Umucu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Niğde Sanayi ve Ticaret Odası , Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarıyla görüşüldü.

İlk olarak NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve beraberindeki heyetle görüşen MÜSİAD, Niğde’nin gelişmesine katkıda bulunacak konular hakkında istişarede bulundu. NİTSO’da sona eren ziyaretin ardından CHP ve MHP İl Başkanlarıyla bir araya gelen MÜSİAD temsilcileri, Niğde’de faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Niğde’de siyasi ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek bir koordinasyon oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen MÜSİAD Niğde İl temsilcisi Hüsamettin Gümüştepe; “Niğde’mizin ekonomik, sosyal anlamda daha iyi konuma gelmesini istiyoruz. Bu sebeple ziyaretler yaparak projelerimizden bahsettik ve istişarelerde bulunduk. Diğer siyasi partileri ve STK’ları ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

MÜSİAD Kasım ayı sonunda gerçekleştirilecek uluslararası fuara tüm işadamlarını davet ettiklerini dile getiren Gümüştepe; “26-30 Kasım tarihleri arası İstanbul’da uluslararası bir fuarımız olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız MÜSİAD tarafından organize edilen bu fuarımızın açılışına katılacaklar. Niğde’den kalabalık bir ekiple bu fuara katılacağız. Niğdeli işadamlarımızdan bu fuara katılmak isteyenler bizimle irtibata geçebilirler. Dünyanın birçok yerinden 7 bin 500 işadamı bu fuarda yer alacak. Ufkumuzu açacak bir fuar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bu fuara mutlaka katılmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply