» » Niğde başkente taşınıyor

“4. Niğde Tanıtım Günleri” için tüm hazırlıklar tamam. Ankara’da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Niğde Tanıtım Günleri” için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Niğde Dernekler Federasyonu ve Niğde Valiliği tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan 4. Niğde Tanıtım Günleri ile ilgili Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Emin Özer, düzenlediği basın toplantısında ; “Hedefimiz olan Niğde’yi Başkente taşımayı 4. Niğde Günleri’nde başaracağımızı umuyoruz” dedi.

20 Kasım Perşembe günü Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 13.30’da açılışı yapılacak olan 4. Niğde Günleri için tüm hazırlıkların tamamlandığının altını çizen Başkan Özer, “Yaklaşık 5 aydır devam eden plan ve çalışmalarımız 20 Kasım tarihinde meyvelerini verecek. Biz Federasyon olarak  200 binin üzerinde katılımcının iştirak etmesini bekliyoruz.

 Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Emin Özer, Ruan Organizasyon Firması Proje Koordinatörü Yeliz Öztürk’ün de bulunduğu basın toplantısında çok sayıda  yeniliklerin olacağı 4. Niğde Günleri’nin tanıtımı konusunda başkentte hemen her cadde ve sokakta devasa reklam panoları ve bilboartlar asıldığını belirtti.  

KURUMLAR STAND AÇACAK

Özer; “Özellikle AKM’nin kültür alanında neler yapılacağı konusuna gelirsek lahana, patates gibi ürünler kültürümüzün tanıtıldığı alanın dışında sunulacak. Yine restoran çadırları farklı bir yerde olacak. Öte yandan çok büyük bir farklılık olarak ilimizde bulunan kamu kurumları örneğin milli eğitim gibi kurumlar tanıtım günlerinde stant açarak Niğde’nin gerek eğitim gerek spor gerekse kültürü noktasında sunumlar yapacaklar. Yine ilimizdeki belediyelerimizde aynı şekilde açılan stantlarda bulundukları bölgelerin tanıtımlarını yapacaklar. Kısacası en büyük hedefimiz olan Niğde’yi başkent Ankara’ya taşımayı başaracağız” diye konuştu.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply