» » Ensar Vakfı Niğde Şubesi Faaliyetlerine Başladı

Ensar Vakfı Niğde Şube Başkanı Veysel Aşgın, basın mensupları ile tanışma toplantısı düzenledi.
Düzenlenen toplantıda açıklama yapan Aşgın, bir grup öğretmen arkadaşları ile birlikte başta gençler olmak üzere Ensar Vakfı Niğde Şubesini Niğdelilerin hizmetine açtıklarını söyledi.
Başkan Aşgın, ’Yol sizi nereye götürüyorsa, oraya gitmeyin, yol olmayan yerden gidin ki iz bırakın’ diyen Mehmet Akif Ersoy’un hayali olan Asım’ın neslinin yetişmesine katkı sağlamak üzere güçlü bir ekiple çalışmalarına başladıklarını belirtti.
1979 yılında kurulan vakfın Türkiye genelinde yaklaşık 150 şubesi ile hizmet verdiğini, son yıllarda daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için bir alanda uzmanlaşma yolunu tercih ettiğini söyleyen Aşgın, açıklamasında, “İnisiyatif alan, kendisini yetiştirmiş, milli ve manevi değerlere sahip, insani değerlere bağlı yeni nesillerin yetişmesi için "din ahlak eğitimi" ile "değerler eğitimi" konusunu ulusal ve uluslararası amaç edinmiştir. Vakfımız, uzman olduğu alanlarda teorik ve pratik çalışmalar yapmak, bu konuda araştırma yapanları desteklemek ve öğretmen adayları ile üniversite öğrencilerine eğitim sağlamak gayretindedir. Vakfımızın uzman olduğu alanlarda teorik ve pratik çalışmalar yapmak, bu konuda araştırma yapanları desteklemek, öğretmen ve öğretmen adayları ile Üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak gayretindedir. Bilgiyi bu günden yarına sağlıklı bir şekilde ulaştırmanın sorumluluk ve bilinciyle çalışma alanı içinde emin adımlarla ilerlemekte ve bütün faaliyetlerini bu amaç doğrultusunda gerçekleştirmektir" dedi.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply