» » Niğde Devlet Hastanesi'nde Okurken Bekle Beklerken Oku Kitaplığı

Niğde Devlet Hastanesi poliklinik alanında “Okurken Bekle, Beklerken Oku” fikri ile oluşturduğu kitaplığı vatandaşın hizmetine sundu.
Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Bayraktar ve hastane yönetiminin katıldığı açılışın ardından, kitaplık hasta ve hasta yakınlarına bırakılırken,
Genel Sekreter Dr. Bayraktar, Niğde Devlet Hastanesi’nde iyi uygulama örneği olarak “Okurken Bekle, Beklerken Oku” sloganıyla Niğde MÜSİAD Şube Başkanlığı sponsorluğunda bir kitaplık oluşturduklarını söyledi.
Genel Sekreter Bayraktar; “Buradaki amacımız poliklinik bekleme alanlarımızda az da olsa bir bekleme süresi gerçekleşiyor. Tabi bu bekleme sürelerini en az seviyelere çekmeye çalışıyoruz. İster istemez oluşan bu bekleme sürelerinde vatandaşlarımızın kitap okumalarını teşvik etmek amacıyla böyle bir uygulama yapmayı düşündük. Bu uygulamanın da Niğde Devlet Hastanesi’nde ilk olduğunu düşünüyorum. Bu uygulamanın özellikle diğer hastanelerde de poliklinik alanlarında yaygınlaşacağı kanaatindeyim. Bu kitaplıkta Resmi Devlet yayınlarını bulundurmak istiyoruz. Marjinalleşmek fikrini bertaraf etmek için resmi olmayan yayınları bulundurmayı ve kabul etmeyi düşünmüyoruz. Kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, kitapla olan bağlarımızın gelişmesi en önemli temennimizdir” dedi.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply