» » Kent Meydanı Ve Kapalı Otopark Açılışa Hazırlanıyor

Niğde Belediyesi tarafından yapılan Kent meydanı ve kapalı otopark 7 Şubat tarihinde Ak Parti kongresine katılacak bakanlar tarafından açılacak.
Niğde Belediyesinin kentte yaptığı meydan çalışması kapsamında 400 araçlık otoparkın açılışı yapılacak.
Kent meydanında ve otoparkta inceleme yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı açıklamasında, “Kent meydanının üzerindeki eksikler giderilmeye devam ediyoruz. Faik Şahenk bulvarında bulunan Atatürk heykelini buraya getirmeyi düşünüyoruz. 5 Şubattan sonraki resmi törenleri burada yapmayı planlıyoruz. 7 Şubatta gerçekleştirilecek olan Ak Parti kongremize Ulaştırma bakanımız Lütfi Elvan katılacak. Otoparkımızın açılışını da sayın bakanımızın eşliğinde açılışını yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Şuana kadar otoparkımızda bir eksiğimiz kalmadı” dedi.
Kent meydanın ikinci etabında kamulaştırma işlemlerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Akdoğan, “Kent meydanı projemizin de ikinci etabındaki binalarında kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Kamulaştırma işlemlerini şubat ayının sonuna kadar tamamlamış olacağız. Postanemizin ise belediye binamızın altına taşınma işi devam ediyor. İkinci etabını da birkaç ay içerisinde kent meydanına dahil edip çay bahçesine haline getireceğiz. Kent meydanı etapları tamamlandıktan sonra 25 bin metre kareyi bulacağız. Üçüncü etapta ise Valilik, Defterdarlık, 112 acil merkezinin bulunduğu alanları da ilave edeceğiz. Bunları gerçekleştirdiğimiz zaman bölgesinde tek ve en büyük kent meydanı olacak” diye konuştu.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply