» » Kız Kur'an Kursu İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Niğde Merkezde inşaatına 3 ay önce başlanan Muhammed Emin Kız Kur’an Kursu inşaatı hızla devam ediyor.
Niğde İl Müftülüğüne bağlı 7 katlı 110 kişi kapasiteli yatılı kız Kur’an Kursu 3. Katı yapıldı.
Niğdeli hayırseverlerin büyük destek verdiği Kur’an Kursu sona erdiğinde 110 kız öğrenci hafızlık eğitimleri alabilecek.
Kur’an Kursu ile ilgili açıklamada bulunan, Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, “Muhammed Emin Kur’an Kursumuz Müftülüğümüze bağlı olarak 3 ay önce temelini attık, ama Allaha şükürler olsun 3. Kat temelini atar hale geldik. 6 katlı ve 110 kişi kapasiteli olan bu kursumuz kız öğrencilerimizin hafızlık yapmasına imkan sağlayacak. Kur’an kursumuzun hayat bulmasında bütün hemşerilerimizin katkıları duaları vardır ama Müteahhit Mehmet Avcı kardeşimiz büyük destek verdi. Müteahhitliğini Mehmet Avcı kardeşimiz hiçbir ücret almadan yapıyor. İlimiz iş adamlarından Niğsaç sahiplerinden Cumali Özyer inşaatımıza ciddi anlamda katkı sağlıyor. İki değerli hayırsever iş adamımız Kur’an kursumuzu tamamlayacak. İnşaat bittikten sonra buranın 110 kişilik kapasiteli toplantı salonları bulunan çok güzel bir hizmet yurdu haline gelmesi için iç düzenlemelerinde hayırsever vatandaşlarımızdan destek alarak önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırlayacağız” dedi.
Müteahhit Mehmet Avcı ise yaptığı açıklamasında, “Güzel ilimizde böyle güzel 7 katlı bir Kur’an kursu yapıyoruz. İstanbul’a, Konya’ya çevre illere giden çocuklarımız inşallah Niğde’mizde kalarak eğitimini alacak. Allah’ın izniyle en yakın zamanda tamamlayıp hizmete açacağız” diye konuştu.

About niğde

Niğde Haberlerini Facebook Sayfanızdan Takip Etmek İçin Bu Adrese Gelin www.facebook.com/nigdehaberleri
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply